Geef uw tuinmeubilair een frisse en schone uitstraling

Meubilair Reiniging

Bij 123 Softwash bieden wij gespecialiseerde reinigingsdiensten voor uw tuinmeubilair. Of het nu gaat om uw tuinmeubelen, stoelen of tafels, hout, kunstof, metaal en dergelijke, onze Softwash-methode zorgt ervoor dat uw meubilair er weer als nieuw uitziet. Ook de kussens kunnen wij in  90% van de gevallen behandelen. Wij gebruiken biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen en lage druk om vuil, vlekken, algen en schimmels effectief te verwijderen zonder schade aan de materialen.

Waarom Kiezen voor 123 Softwash voor Meubilair Reiniging?

Onze innovatieve Softwash-methode is perfect voor het reinigen van diverse soorten meubilair. Hier zijn enkele redenen waarom u voor onze diensten zou moeten kiezen:

  • Grondige Reiniging: Verwijder effectief vuil, vlekken, algen en schimmels van uw meubilair.
  • Milieuvriendelijk: Gebruik van biologisch afbreekbare middelen die veilig zijn voor uw gezin, huisdieren en het milieu.
  • Bescherming van materialen: Zachte reinigingsmethode die voorkomt dat uw meubilair beschadigd raakt.
  • Langdurige Resultaten: Door het doden van de wortels van algen en schimmels blijft uw meubilair langer schoon.

Onze Methode

Bij 123 Softwash beginnen we met een grondige inspectie van uw meubilair om de vervuiling en specifieke reinigingsbehoeften te beoordelen. Vervolgens passen we onze Softwash-techniek toe, waarbij we gebruik maken van lage druk en speciaal samengestelde reinigingsmiddelen om uw meubilair effectief te reinigen. Na de behandeling ziet uw meubilair er weer fris en verzorgd uit, en is het beter beschermd tegen toekomstige verontreinigingen.

Neem Vandaag Nog Contact met Ons Op

Wilt u uw meubilair een opfrisbeurt geven? Neem vandaag nog contact op met 123 Softwash voor meer informatie of een vrijblijvende offerte . Ons team staat klaar om u te helpen uw meubels schoon en stralend te houden.

Snel een Softwash Reiniging Aanvragen?

Vul in slechts 2 minuten het formulier in om een offerte aan te vragen.

Onze reinigingsspecialist bekijkt je aanvraag en maakt een inschatting.

Binnen 24 uur ontvang je van ons een reactie, of we nemen contact met je op.

Vraag een offerte aan!

123 Softwash is onderdeel van 'van Amsterdam'. Alle rechten voorbehouden. © 2024