Houd uw parasols schoon en stralend

Parasols Reiniging

Bij 123 Softwash bieden we gespecialiseerde reinigingsdiensten voor uw parasols. Of het nu gaat om tuinparasols, horeca parasols of strandparasols, onze Softwash-methode zorgt ervoor dat uw parasols er weer als nieuw uitzien. We gebruiken biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen en lage druk om vuil, vlekken, algen en schimmels effectief te verwijderen zonder schade aan de materialen.

Waarom Kiezen voor 123 Softwash voor Parasols Reiniging?

Onze innovatieve Softwash-methode is perfect voor het reinigen van diverse soorten parasols. Hier zijn enkele redenen waarom u voor onze diensten zou moeten kiezen:

  • Grondige Reiniging: Verwijdert effectief vuil, vlekken, algen en schimmels van uw parasols.
  • Milieuvriendelijk: Gebruik van biologisch afbreekbare middelen die veilig zijn voor uw gezin, huisdieren en het milieu.
  • Bescherming van Materialen: Zachte reinigingsmethode die voorkomt dat uw parasols beschadigd raken.
  • Langdurige Resultaten: Door het doden van de wortels van algen en schimmels blijven uw parasols langer schoon.

Onze Methode

Bij 123 Softwash beginnen we met een grondige inspectie van uw parasols om de vervuiling en specifieke reinigingsbehoeften te beoordelen. Vervolgens passen we onze Softwash-techniek toe, waarbij we gebruik maken van lage druk en speciaal samengestelde reinigingsmiddelen om uw parasols effectief te reinigen. Na de behandeling zien uw parasols er weer fris en verzorgd uit, en zijn ze beter beschermd tegen toekomstige verontreinigingen.

Neem Vandaag Nog Contact met Ons Op

Wilt u uw parasols een opfrisbeurt geven? Neem vandaag nog contact op met 123 Softwash voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om u te helpen uw parasols schoon en stralend te houden.

Snel een Softwash Reiniging Aanvragen?

Vul in slechts 2 minuten het formulier in om een offerte aan te vragen.

Onze reinigingsspecialist bekijkt je aanvraag en maakt een inschatting.

Binnen 24 uur ontvang je van ons een reactie, of we nemen contact met je op.

Vraag een offerte aan!

123 Softwash is onderdeel van 'van Amsterdam'. Alle rechten voorbehouden. © 2024