Jeroen van Dijk
Bedrijfsreiniging

Als eigenaar van een bedrijfspand was ik op zoek naar een betrouwbare en effectieve oplossing om de gevel van ons gebouw te reinigen. Na veel onderzoek besloot ik om 123SoftWash in te schakelen, en ik ben zeer tevreden met het resultaat. De buitenkant van ons pand zag er na jaren van blootstelling aan de elementen vuil uit. Dankzij de SoftWash-behandeling van 123Softwash ziet het er weer fris en professioneel uit, precies zoals ik het wilde.

De medewerkers van 123SoftWash waren uitermate professioneel en efficiënt. Ze kwamen op tijd, werkten snel, en zorgden ervoor dat het werkgebied netjes was. Wat ik vooral waardeerde, was hun aandacht voor detail. Ze behandelden niet alleen de gevel, maar ook de dakranden en zelfs de buitenverlichting werd niet overgeslagen. Het hele pand ziet er nu verzorgd en uitnodigend uit voor onze klanten en medewerkers.

Ik raad 123SoftWash ten zeerste aan aan andere bedrijven die op zoek zijn naar een grondige en veilige reinigingsoplossing voor hun pand. Hun service is van hoge kwaliteit, en het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Bedankt, 123SoftWash, voor het uitstekende werk en voor het helpen ons bedrijfspand weer een frisse en professionele uitstraling te geven!

Jeroen van Dijk

Bedrijfsreiniging

123 Softwash is onderdeel van 'van Amsterdam'. Alle rechten voorbehouden. © 2024