Anne de Vries
Woonhuis

Ik ben ontzettend blij met de service van 123SoftWash! De buitenkant van ons huis zag er dof en vervuild uit door de jaren heen, met algen en vuil die moeilijk te verwijderen waren. Na de SoftWash-behandeling door 123SoftWash is ons huis weer stralend schoon en ziet het eruit als nieuw. De medewerkers waren professioneel, vriendelijk en werkten zeer zorgvuldig. Ze namen de tijd om alles goed uit te leggen en zorgden ervoor dat alle omliggende gebieden beschermd werden tijdens het reinigen. Na de behandeling zag ik meteen een enorm verschil; de gevel, ramen en zelfs de dakranden glanzen weer.

Wat ik ook waardeer is dat 123SoftWash milieuvriendelijke methoden gebruikt. Het geeft me gemoedsrust te weten dat er geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt die onze tuin of het milieu zouden kunnen schaden. De aandacht voor detail en het respect voor onze eigendommen was echt top.

Ik kan 123SoftWash aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een grondige en veilige reinigingsoplossing voor hun woning. Het resultaat overtrof mijn verwachtingen en het is duidelijk dat ze trots zijn op hun werk. Bedankt, 123SoftWash, voor het geweldige werk en voor het geven van een nieuwe uitstraling aan ons huis!

Anne de Vries

Woonhuis

123 Softwash is onderdeel van 'van Amsterdam'. Alle rechten voorbehouden. © 2024